ALL-BY-ONE
Weddingplanner-Fotografe Brigitte

Welkom bij All-By-One: ùw fotografe


All-By-One is een eenvrouwszaak, opgericht in 2009 door Brigitte Ryckaert.
 Na jarenlange ervaring in de reclamewereld besliste Brigitte haar knowhow te gebruiken bij de organisatie van allerhande feesten voor eigen klanten.


Het takenpakket is uiteenlopend: van advies tot ontwerp en drukwerk, van begeleiding als ceremoniedame tot weddingplanner, van aanspreekpunt tot fotografe die de unieke dag in beeld brengt voor de toekomst.


Reeds jaren is fotografie een passie en vooral het fotograferen van mensen bij speciale gelegenheden. Mensen gelukkig zien en dat moment onverwacht maar toch gewenst vastleggen, geeft een heel goed gevoel. Na het volgen van heel wat opleidingen en de nodige ervaring na een carrière van meer dan 35 jaar, is Brigitte sinds enkele jaren ook docente bij het Centrum voor Avondonderwijs te Gent waar ze de vakken marketing, sportmarketing, sportmanagement, eventmanagement en weddingplanner ondersteunt.


All-By-One kan ook als fotografe voor jubilea, communies, lentefeesten, ... ingeschakeld worden.


All-By-One ondersteunt ook nog andere diensten. Zo kan u naast het inschakelen van Brigitte als fotografe ook meteen iemand inschakelen om de uitnodigingen te ontwerpen en te drukken, om de ceremonie uit te werken (suitevorming), contacten te leggen of houden met leveranciers, de dagplanning opstellen, ...


www.weddingplanner-allbyone.be